PROEFLES Reconnective Healing

Deze proefles zal ervoor zorgen dat je de Reconnective Healing met je gevoel gaat begrijpen; Je gaat ervaren wat de training van level I en level 2 inhoudt.

We bekijken een aantal uren van level 1, de Online Essentials Course. We gaan in op vragen. Ook zal je leren om de Reconnective Healing frequenties in je handen te voelen.

Lees meer over deze middag

Reconnection

De Reconnective Healing en De Persoonlijke Reconnection hebben Marian haar leven wezenlijk veranderd. Mijn leven is vrijer, groter, intensiever, blijer, bewuster, rijker en heel veel gemakkelijker geworden.

Reconnective Healing

De Reconnection

Reconnective healing

De Reconnective Healing is zo bijzonder dat woorden te kort schieten. Je zou je kunnen voorstellen dat tijdens de Reconnective Healing een helend energieveld van Licht en Informatie ontstaat. Dit veld heeft de kracht om harmonie en balans in ons te scheppen. Het kan helpen bij stress, emotionele pijn, mentale zorgen, lichamelijke ongemakken, vage klachten en alle vormen van niet lekker in je vel zitten.

Lees meer

De reconnectionDe reconnection

De Reconnection

De Persoonlijke Reconnection activeert lijnen, punten en driehoeken rond het lichaam met hetzelfde licht- energie en frequenties als bij de Reconnective Healing. Het geeft impuls aan ons levensproces en het stopt niet meer.

De Persoonlijke Reconnection stimuleert je je leven lang in de keuzes die bij je ziel passen.

De reconnection

Eric Pearl, reconnectionEric Pearl, reconnection

Eric Pearl

In 1993 is de Reconnective Healing in het leven van Eric Pearl binnen gekomen. Sinds 2003 reist hij de wereld over en ..... ..

Presentatie van Eric Pearl en Jillian Fleer op zondag 22 april 2018 in de Roos te Amsterdam

Je leven is een uitdaging en er is altijd wel een reden om de kwaliteit ervan te verhogen. Zo wil je bijvoorbeeld stress of pijn verminderen, je zelfhelend vermogen van je lichaam activeren, sterker zijn om de tegenslagen van het leven het hoofd te bieden of je relaties verbeteren.

Lees meer

“Tijdens The Reconnection ben ik “thuis” gekomen. Al mijn leven lang voel ik me een vreemde op deze aardbol. In dit “thuiskomen” heb ik verbinding gemaakt met dat wat ik kwijt was. Ik ben weer compleet. Tijdens de 2e sessie ervoer ik de verbinding met mezelf, anderen, de aarde en alles. Ik ervaar dat ik me moeiteloos aan mijn taak kan wijden. Voorheen ervoer ik het als een plicht en daardoor was het altijd zwaar. Nu is het licht en ben ik blij van binnen."

Lees meer ervaringen

Wetenschap

De nieuwe wetenschap zet ons aan het denken om de traditionele begrippen van gezondheid en healing te wijzigen. De laatste tijd zijn er wetenschappelijke experimenten, die het kwalitatieve effect van energy, licht en informatie op de mens zichtbaar maken.

Lees meer

De reconnectionDe reconnection

Seminars

De Reconnective Healing is een eenvoudig te leren healing. Ook jij kunt dit mooie leren.

 • Een training van 8 uur online
 • en drie dagen in Amsterdam, 22 - 24 juni.

  Je bent professioneel practitioner en kan je je praktijk beginnen.

  Graag ondersteun ik je in dit proces. Je kunt vóór en na de training altijd bij me terecht voor vragen. Waarschijnlijk kan je via mij korting krijgen. Mijn code is - mcornelisse -

 • Seminars

  praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

  Marian Cornelisse

  Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

  Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
  Marian Cornelisse Contact