Reconnection

In alles zit grootsheid, die bevrijd kan worden. Jouw zoektocht gaat naar de ruimte in je hart (meer voelen). Naarmate je verder gaat, zal het je duidelijker worden. Conflicten, die je niet zou willen, zijn een kwestie van leven. Het leven is reiken naar de intelligentie van het universum, je geschenk ontvangen en hiervoor een eigen geschenk geven. Hierdoor helpen we de aarde, de maatschappij en anderen.

Een gechannelde booschap aan Eric en jou.

De Reconnection

De Persoonlijke Reconnection doe je een keer in je leven. Het zijn twee sessies met een tot twee nachten ertussen. De Persoonlijke Reconnection is een activering van ons hele organisme om in een stevige herbinding met het Hogere Licht- en Informatieveld te staan. Concreet worden je meridianen met de leylijnen van de aarde en het Universum verbonden. Deze Herverbinding blijft je je leven lang ondersteunen in het vervolmaken van je levensweg en je bewustzijnsgroei. Iedere Reconnection is op zich uniek en tegelijkertijd overeenkomstig de andere. Het heeft vaak invloed hebben op het vinden of bereiken van je levensdoel: helder je beroepsrichting kiezen; bewust voor een gezonde leefstijl gaan; het bewust worden dat je een lichtwezen bent; het helder krijgen van je levensvragen; nieuwe kwaliteiten of talenten van jezelf ontdekken; wereldburger worden;

Velen zeggen: Het leven is .....gemakkelijker.

De Reconnection activeert structureel lijnen, punten en driehoeken in en rond het lichaam vanuit het Hogere Licht- en Informatieveld. Eens in de geschiedenis van de mensheid op de aarde zijn we losgeraakt van deze verbinding. Hierna is er veel pijn en lijden bij de mensheid ontstaan. Concreet worden tijdens de Persoonlijke Reconnection je meridianen van je lichaam met het grid van de aarde en de energielijnen (axitonale lijnen) van het Universum verbonden. Nu kunnen we ons weer opnieuw herverbinding met dit Hogere Licht- en Informatieveld en weer in harmonie met onszelf, onze medemensen en alle dieren en planten op de aarde gaan leven. Na de Persoonlijke Reconnnection wordt onze potentie op alle niveau's voortdurend gestimuleerd.

De Persoonlijke Reconnection sluit aan bij jouw verlangen om tot bloei te komen.


Reconnective Healing Video

Reconnective Healing is een kunst, een wetenschap en een filosofie. Het heeft geen filosofie, maar het is een filosofie.

De Reconnection

De Persoonlijke Reconnection kost € 333,- voor twee sessies (van 1,5 uur). Je doet dit maar 1 x in je leven. De Persoonlijke Reconnection schept de mogelijkheid om je te verbinden met wie je was en wie jij werkelijk bent. Het getal 333 is symbolisch getal. Het staat voor de verbinding met het Hogere Licht- en Informatieveld. Drie is het getal van de drie-eenheid, die steeds terug komt: verstand, lichaam en geest; vader, zoon en heilige geest; 3, 6, 9 in de numerologie staat voor heling, meesterschap en compleetheid.   In de natuur komen veel patronen voor gebasseerd op de patronen 3 - 6 - 9. Kristalstructuren zijn vaak zeszijdig of hebben structuur patronen gebaseerd op 3 - 6 -9 - 12


“Na de Reconnection voel ik me rustiger en krachtiger. Ik ben niet meer bang van wat er op me af komt. Na de Reconnection heb ik mijn zachtheid en warmte mogen ervaren. Er is nu rust in mij. Ik kan nu goed luisteren naar de mensen. Ik hoor de onderliggende boodschap in hun verhaal. Toen ik na de 1e healing thuis kwam zei mijn vriend zeer verbaasd: “Wat is er met jou gebeurd”. Hij zag en voelde de verandering."

praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact