Ervaringen

met Reconnective healing

Alle chakra’s gingen open. Overal stroomden daardoor energie. Er gebeurde veel, maar dat kan ik niet zomaar meer na vertellen. Ik heb vooral rechts iets gehoord. Ik heb mijn moeder spiritueel ontmoet en het proces tussen ons is nu mooi afgerond. Het contact voelt nu stevig. Ik heb mijn verantwoordelijkheid voor de familie aan de kosmos overgedragen. Het belang van mijn gevoelskant is me duidelijk

Ervaringen met de reconnective healing

Vredig. Heerlijk! Halverwege was het alsof ik licht werd opgetild. Mijn hele lichaam tintelde en een liefdes/geluksgevoel werd ik duidelijk gewaar. Ik heb op verschillende plekken warmte gevoeld. Ik heb niet iets specifieks gezien, maar wel bewegende kleuren. Ik heb ervaren dat op een bepaald moment meerdere personen om de tafel liepen.

Geruststellend, zacht. Het voelde alsof alles mocht gebeuren…… Ik voelde energie stromen door verschillende plekken, armen, buikstreek. Ik kwam in een andere dimensie, waarbij bekende beelden, heel oud, voorbij flitsten soms. Ik heb licht ervaren en ook gezien. In een duidelijk moment, heel duidelijk voelbaar, voelde het alsof er “IETS” om me heen was……GROOTS!

Ik voelde een enorme hitte linksboven op/in mijn hoofd. Alsof de zon of felle lampen erop schenen. Daarna ook aan de rechterkant. Mijn handen werden héél warm en tintelend en dat zijn ze nog steeds. Ik, een grote koukleum, ben door en door verwarmd. Heerlijk!

Er was iets of iemand in de kamer. En ik heb me op mijn hoofd en borst aangeraakt gevoeld. Dat was erg drukkend en onaangenaam. Dit is weer weggegaan. Ook heb ik veel sensaties in mijn buik en benen ervaren. Er was kou en ook warmte. Ik heb bollen van licht uit mijn ogen zien komen. Ik heb donker en wit/geel licht gezien. De geur van een Turkse sauna geroken. Er is veel gebeurd. 

In de eerste sessie was ik af en toe weg. Ik verdween toen gewoon. Na de tweede sessie had ik veel tintelingen in mijn lichaam. Er moest stroom of energie uit. De voeten moesten bewegen of minimaal stretchen. Alles in het lichaam moest af en toe aangespannen of opgeblazen of leeggemaakt worden. Dit ging onbewust, het gebeurde gewoon. Ik had een soort droom. Het was geen verhaal en ook geen beelden, maar een gevoel van in een tuin zijn met planten die zich met hun energieën krachtig en prachtig showden. Het waren kleuren van hun energie of zoiets. Moeilijk te omschrijven. Nu na een paar dagen voel ik me nog steeds licht. Dingen gaan me makkelijker af. Ik kan me makkelijker ertoe zetten iets te doen en af te maken.

Een chronisch vermoeide cliënt: Na de 1e healing ben ik niet meer zo moe. Ik kan de dag gewoon doorkomen. Ik ga ‘s middags niet meer naar bed. Gestopt met antidepressiva. Mijn ogen zijn ¾ vooruit gegaan. Ik slaap nu goed. Ze zit meer in haar lichaam. Er is een basisonderstroom ontstaan van vreugde, die blijft als er ook boosheid of verdriet is.

Reconnective healing

Marian vertelt welke beelden zij krijgt bij Reconnective Healing

Nekpijn na een whiplash. Kreeg drie healings: Ik ben herboren. Ik hoef niet meer boos te worden. Er is zo’n rust in mij. Ik kan de liefde in me nu ervaren, zodat ik ook weer een hele nieuwe relatie met mijn man heb kunnen opbouwen. Het is nu heerlijk samen. Niet te vergelijken met hoe het was. We leefden volkomen langs elkaar heen. Nu zijn we blij om elkaar te zien. We genieten ook veel van elkaar. 

Een erg fijne ontdekking dat veel praten niet hoeft. Gewoon op de bank gaan liggen en in contact komen met mezelf en delen van mezelf waarvan ik het bestaan niet wist. Dingen die verstopt zaten en onontbeerlijk leken, maken een draai naar groei. Ruimte, vreugde en ontroering.

Ik leef bewuster en er is meer diepgang in de relatie en in mijn leven. Ik voel me gelukkig en kan nu op een goede manier omgaan met mijn puberale dochter.

Eerst voelde ik een afknelling aan de linkerarm alsof die zeer dun werd.Scherp luisteren en horen naar de geluiden die er waren ondanks “ver” weg te zijn.

Heerlijk ontspannen.Ik voelde wat gekriebel, waar ik me aan kon overgeven. Lichte pijn en jeuk. Ik heb het gevoel aangeraakt te zijn op het hart, 3e oog en voeten. 

Ik raakte in een soort slaap en voelde geen aanraking, wel naast me lichte tikjes op het bed en ook onder me, midden achter op mijn rug, alsof het door het bed heen ging. 

Ik werd 20 minuten voor de healing al warm (blos op de wangen). Op de tafel werd ik nog warmer en voelde ik “iets” boven mijn voorhoofd en alsof er handen op mijn bovenarmen lagen. Die zijn nu nog warm. 

Het lijkt of ik weer geïincarneerd ben in mijn buik. Ik kan weer leven in mijn buik. Vederlicht ben ik aangeraakt op mijn buik en dijbeen. En dit ervoer ik als “Hier ben ik”. Kleuren van licht. Veel licht, alsof de zon door mijn hoofd scheen. Geel, paars, rood, oranje. Hele mooie kleuren! Veel mooier en intenser dan je op de aarde kunt zien. Fonkelend als een caleidoscoop.

Vroeger ben ik wel flauw gevallen en toen was het altijd heel naar om weer terug te keren. Nu is het niet naar om weer naar het dagbewustzijn te gaan en de ogen te openen. Ik heb piramides gezien en een ruimtelijk spel van cirkels.

Ontspannen lag ik op de behandeltafel, met de gedachten: "Geef je eraan over en heb vertrouwen". Ik voelde vooral de rechterkant van mijn lichaam. Links trok mijn aandacht en een gedachte van integreren van links en rechts zou mooi zijn. Het woord kracht flitste door mij heen. (Na de sessie werd mij duidelijk dat het woord kracht een beladen en onderdrukt woord voor mij is. Kracht associeer ik met boosheid, agressie) In de sessie ging het om Kracht en Vrouw zijn. Dit confronteerde me met een oordeel in me dat een vrouw niet krachtig mag zijn.

Ik voelde de aanwezigheid van mijn doodgeboren tweelingbroer. Ook voelde ik een liefdevolle andere energieën boven mij. Omdat ik snel geneigd ben de lucht in te stijgen richtte ik mijn aandacht bewust op mijn bekken en voeten. Ik kreeg het beeld van wortels die vanuit mijn voeten de aarde in gingen. Ik voelde mijn lichaam groeien als een stam. Wat opviel was dat er aan de linkerkant van mijn stam, ongeveer een halve meter boven de grond, een andere stam/een zijstam groeide. Ik zag die stam groeien, totdat de groei stopte en ik zag de zijstam langzaam dood gaan en verdwijnen, totdat er nog maar een klein stompje over bleef daar aan mijn linkerkant. Mijn gedachten gingen uit naar mijn dood geboren tweelingbroer. Er kwam veel verdriet los.

Ook na mijn verdriet zag ik dat het stompje er nog zat en ik wist/weet dat het nooit weg zal gaan. Ik voelde mijn stam verder uitgroeien tot een fiere, stevige, krachtige stam met een prachtig bladerdek, waar bloesem aan kan groeien en waar nu de bladeren prachtige kleuren kunnen krijgen. Ik ben een prachtige, krachtige boom. Ik ben compleet! Ik ben een eenheid! Ik kreeg het beeld van een prachtig stralend auraveld, een cirkel van Eeuwig Levend Licht, in die cirkel een gedaante, prachtig stralend en dat was/ben ik.

praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact