Reconnection bij Marian Cornelisse, praktijk Munera.Reconnection bij Marian Cornelisse, praktijk Munera.

Marian en de Reconnection

Reconnective Healing heeft me innerlijk verrijkt.

Het heeft mijn blikveld vergroot, nu zie ik een wereld van licht en liefde.

Reconnective Healing transformeert mijn onzekerheid naar het laten zien van mijn kwaliteiten.

Marian en de Reconnection

Marian is Foundational Practitioner Reconnective Healing; teacher assistent en mentor van The Reconnection. Zij is gecertificeerd door Dr. Eric Pearl voor het geven van individuele sessies van de Reconnective Healing en van de Persoonlijke Reconnection. ® 

Over de hele wereld heeft Marian op seminars de Reconnective Healing helpen onderwijzen. In haar praktijk is ze getuige van veel bijzondere veranderingen van haar cliënten. Momenteel ondersteunt zij de practitioners met het uitvoeren van de Reconnective Healing in hun eigen praktijk. Zij is één van de organisatoren voor het Seminar van 22 t/m 24 juni in Amsterdam.

In januari 2008 wilde ik spontaan opnieuw graag healings met mijn handen geven. Terwijl destijds mijn twee healingsopleidingen naar de achtergrond waren verdwenen en ik me meer met hypno-en traumatherapie bezig hield. In februari kwam een vriendin langs met het boek van Eric Pearl “Heel anderen, heel jezelf”. Dat kwam precies op mijn pad. En zo zat ik met Pasen 2008 vooraan in de zaal, waar ik nauwelijks de Engelse woorden begreep en toch wist waar het over ging. Een bijzondere ervaring. Nog sterker: ik ervaarde een geheim in de zaal. Wat?? Geen idee. Dat antwoord kwam een aantal jaren later.

Twee wetenschappers hadden onafhankelijk van elkaar de energie van de zaal gemeten. De anekdote is dat ze aan het begin van hun onderzoek twijfelden aan hun meetapparatuur. De uitslagen waren veel hoger dan ze gewend waren. Hun conclusie was eenduidig: dit is anders, dit is nieuw.

Enthousiast en gefascineerd over het effect van de Reconnective Healing ben ik gelijk gestart met de training om de Persoonlijke Reconnection te geven. Een maand later was ik in Hamburg voor een wetenschappelijke conferentie over wetenschap, healing en spiritualiteit.

Op het Healingsveld van het Eigentijds Festival kwam een plek vrij. Toeval? Daar stond ik dan, nog nooit eerder gedaan! De feedback die ik kreeg van de 40 aanwezigen, was verrassend en ongewoon. Stil werd ik ervan, deed ik dat? Ja en Nee. Ja, in de zin dat ik erbij aanwezig was als katalysator van het healingsproces. Nee, ik ben alleen maar getuige van de werking van het hogere licht- en informatieveld. Na alle onzekerheid kon ik niet anders meer dan VERTROUWEN in Reconnective Healing. Het werkt echt! Het is tastbaar, meetbaar, voelbaar.

Ik ben esoterische en wetenschappelijke boeken gaan lezen. Mijn relatie verdiepte zich. Mijn levenspad werd duidelijk en de praktijk groeide. Twee jaar later ging ik naar de training voor mentor en teacher assistent in Los Angeles. Ik had nog nooit een training buiten Nederland gedaan. Ik ging met het team mee de wereld over. Allemaal veranderingen in mijn persoonlijk leven na de training van de Reconnective Healing.

"Jij hebt pijn in je hartje, hè?" Het meisje knikt. Op de behandeltafel heeft ze de bloem gekleurd die op de foto staat. "Mijn pijn is weg" zegt ze blij. "En ik ben rustig."

Een chronisch vermoeide vrouw gaat 's middags niet meer naar bed. Ze slaapt nu goed. Er is een basisgevoel van vreugde ontstaan. Haar ogen zijn vooruitgegaan. En ze heeft haar antidepressiva afgebouwd.

Zij is zes jaar. Ze plast niet meer in haar bed, de paniekaanvallen zijn weg. Haar eczeem is bijna verdwenen en voor haar taalachterstand heeft zij geen extra ondersteuning op school meer nodig.

"Wat is Johnny geweldig opgeknapt! Ik heb er een nieuw paard bij" vertelt de eigenares van Johnny. Het paard was ongeconcentreerd en agressief. "Nu heb ik tijdens het rijden een bijzondere afstemming. Hij is een gemoedelijke leider van de kudde geworden!"

Reconnective Healing heeft mij innerlijk rijk gemaakt. Nog steeds groeit mijn bewustzijn en ervaar ik steeds makkelijker de verbinding met het licht- en liefdesveld om ons heen. Nog steeds ben ik verwonderd over de bijzondere en mooie effecten van de Reconnective Healing. Een paar zal ik je noemen. Een meisje van zes plast niet meer in haar broek. Een paard dat na drie healings mijn handen komt kussen als dank-je-wel. Zijn eigenares vertelt dat zijn schrik bij het rijden bijna weg is. Een mevrouw kan weer lopen. Een oudere dame barst tijdens de Reconnective Healing in tranen uit. Na de healing vertelt ze dat ze zo opgelucht is en ook haar duizeligheid verdwenen is. Een mevrouw opent na een healing haar ogen. Eerst kan zij niet praten, maar langzaam aan begint ze te vertellen: “Het gaat voorbij woorden. Ik weet niet wat ik kan zeggen. Het is zo vredig, zo ruim.” “Ja” zeg ik, “dit zijn we in essentie. Wat fijn dat je dat ervaren hebt.” Lees meer over ervaringen met Reconnective Healing

Nieuwsgierig geworden? Kun je je voorstellen dat Reconnective Healing levensveranderend is? Nieuwsgierig geworden? Wil je zelf een Healing of een Persoonlijke Reconnection ervaren? Of wil je een Practitioner Reconnective Healing worden?

Als jij “ja” zegt, komt de verandering vanzelf. Zo ging het mij ook.

Marian is Mentor en Teaching Assistent.

 • Zij ondersteunt de practitioners bij het opzetten van hun eigen praktijk.
 • Zij organiseert de Reconnective Healing Training 22-24 juni 2018
 • Zij is op Trainingen aanwezig om de Reconnective Healing te leren.
 • “Een leerling van 10 jaar was een onhandelbaar meisje in de klas. Of ze was heel agressief, of ze zat als een muisje in de hoek." Na de healings neemt ze mij in vertrouwen. Ze gaat praten over haar verdriet met de andere kinderen. En ze gaat naar de andere kinderen luisteren. Ze is weer een groepslid. En het fijne is dat ze weer een blij en vrolijk kind is."

  vanwege privacy zijn de ervaringen anoniem

  Marian: "Ik was diep onder de indruk van de verandering door Reconnective Healing."

  Lees meer ervaringen

  praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

  Marian Cornelisse

  Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

  Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
  Marian Cornelisse Contact