Reconnective healing

Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum voor jouo in het bijzonder heeft bedoeld

Dr. Eric Pearl

Reconnective   Healing

Energie, licht en informatie

Reconnective Healing is voor mij een groot geschenk. "Munera", de naam van mijn praktijk, betekent dan ook "Geschenk".

Reconnective Healing zou ik je het liefst in vijf minuten laten ervaren. Dat is ook mogelijk op afstand. Dus bel gerust, je zult dan merken dat het voelbaar en tastbaar is. Vooral als we ons rationeel denken loslaten.

Tijdens de Reconnective Healing ontstaat er een helend energieveld van Licht en Informatie, dat de kracht van harmonie en balans in zich heeft. Het werkt relatief snel. Na 1 tot 3 sessies vinden er al grote veranderingen plaats. Het kan helpen bij stress, emotionele pijn, mentale zorgen, lichamelijke ongemakken, vage klachten en alle vormen van niet lekker in je vel zitten. Reconnective Healing werkt niet op de klacht of een symptoom, maar brengt meer balans aan in het energie- en lichtveld daar achter. Gelukkig hoeven we dit nog niet te begrijpen. Wel kunnen we waarnemen dat er na een Reconnective Healing altijd meer balans is gekomen in het lichaam en/of de psyche. Kinderen en dieren reageren heel positief op de Reconnective Healing. (link aanbrengen) <

Tijdens de Reconnective Healing ontstaat er contact en interactie met een energieveld van licht en informatie. Dit is een oneindig veld van vrijheid en verhoogd bewustzijn. Het gevolg daarvan is meer gezondheid, vitaliteit, balans. Het bevordert de kwaliteit van je persoonlijke ontwikkeling. We zijn in staat om onszelf meer in balans te brengen en ook het leven van anderen te beïnvloeden.

Reconnective Healing ontvang je in een individuele sessie. Het is geen therapie of behandeling, maar verandering. Het bijzondere is dat de ervaring van iedere persoon in iedere sessie uniek is. De overeenkomst is altijd meer balans in lichaam en psyche.

Hoger bewustijn

Welke veranderingen merken we op? Tijdens of dagen/weken na een Reconnective Healing kunnen lichamelijke en emotionele pijnen los gelaten worden. Lees de ervaringsverhalen. Je merkt al gauw verbeteringen zoals blij zijn, je creatiever en spiritueler voelen, je krijgt meer zelfvertrouwen en moed, enz. Dit proces noemt de Reconnective Healing een nieuwe vorm van balans en gezondheid. Zie de foto van de aura van iemand voor en na de Reconnective Healing. Je kunt de toename van lichtuitstraling op de foto zien. En deze extra uitstraling blijft. Bijzonder is bij de Reconnective Healing dat er ook veranderingen zijn, die we niet kunnen waarnemen. Sterker nog, we gaan ons steeds meer realiseren dat we maar een topje van de ijsberg waarnemen. Buiten de zichtbare wereld van onze zintuigen en bewustzijn is er nog een hele andere wereld. Ook in die wereld kunnen veranderingen met de Reconnective Healing plaatsvinden. Cliënten zijn soms tijdens een sessie ergens geweest, wat ze moeilijk kunnen verwoorden. Sommigen voelen zich verbonden, of beleven stilte, of zien kleuren, die ze nog nooit gezien hebben. Gelukkig bestaan er wetenschappelijke onderzoeken, die dit onderbouwen. Zo is aangetoond dat het DNA zich kan herstellen door de Reconnective Healing. Misschien wordt ons zo een chronische ziekte bespaard. Misschien gaan we sneller naar een hoger bewustzijn. Kortom: we weten het niet.

Mijn leven is veranderd bij het zien van de metamorfose bij heel veel volwassenen, kinderen en dieren. Ik word stil van binnen en heb een groot respect voor het helend vermogen van de natuurlijke en vitale krachten in ons. Ik ervaar dat we in wezen lichtwezens zijn. Ik heb ervaren dat ik licht ben, Marian." zei een volwassene na een healing. Een kind zei: "Ik ben blij en morgen wil ik terugkomen!" "De eigenaar van een getraumatiseerd paard merkt dat er vertrouwen ontstaat. De Reconnective Healing laat me elke dag nog groeien. Ik kom dieper in mijn hart aan. Mijn hart straalt meer en mijn bewustzijn wordt helderder. Ik ben alleen maar dankbaar.

Dit gun ik jou ook.

Reconnective healing

Het EF-veld vóór en na de Reconnective Healing. We kunnen hier zien dat het auraveld aanzienlijk versterkt is door de Reconnective Healing. De wetenschapper dr. Konstantin Korotkov heeft dit m.b.v. GDV-apparaat aangetoond.

Video Eric Pearl

Een life presentatie van een Reconnective Healing door Eric Pearl in 2017 in Duitsland.

Een  healing  sessie

Tijdens een Reconnection Healing raak ik je niet aan ; Ik ben met mijn handen in de ruimte om je heen. In deze ruimte vindt er een interactie plaats tussen jouw licht, mijn licht en het licht van het Universum. Mijn licht activeert de interactie van jouw licht met dat van het Universum. Intuitief zoek ik met mijn handen naar plekken waar iets is en waar ik nieuwsgierig naar ben. Het aandachtig bewustzijn met mijn handen op die plekken activeert iets in jouw licht. En dit neem ik waar via mijn handen en onbewuste reacties van jouw lichaam, zoals oogbewegingen, spierbewegingen, andere ademhaling, slikken, huidverkleuringen, schokjes, enz. Vaak zie ik ook bewegingen in de aura. Jij kan ook ervaren dat er "iets" gebeurt. Je kunt dit opmerken met je innerlijke zintuigen van zien, voelen, tasten, ruiken, luisteren en bewustzijn. Sommigen merken dat er trillingen door hen heen gaan; beleven van warmte of kou; het zien van kleuren of beelden; het horen van een geluid of ruiken van een geur; sommigen ervaren dat ik op meerdere plekken tegelijk aanwezig ben; anderen ervaren engelen. Dus op diverse manieren wordt het activeren van jouw licht tastbaar en voelbaar. Iedereen ervaart het weer anders.

Er is iets bijzonders. Als ik met mijn bewuste aandacht op een plek aanwezig ben en ik maak de afstand groter tussen jou en mij, lijkt er iets meer te gebeuren. Het licht wordt dan meer actief. Normaal denken we: Hoe verder hoe zwakker". Maar hier is het andersom.

"I am the Light" een lied van Snatam Kaur. Ja, we zijn lichtwezens. En tijdens de Reconnective Healing wordt ons licht geactiveerd (zie foto) en worden verbonden met onze licht-blauwdruk in het Universum.

De kracht van de Reconnective Healing is ook aangetoond door mijn praktijkervaring en die van anderen. Lees verder

Ook wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat Reconnective Healing "iets" is, het is tastbaar en meetbaar. Er is aangetoond dat het een grotere vitaliteit bij planten en mensen geeft. Lees verder

Ik, als Reconnective Healer ben alleen een katalisator tussen jou en het universum.

Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld.

- Dr. Eric Scott Pearl


Na de eerste Reconnective healing was de smetvrees van een 12-jarige jongen helemaal weg en opvallend was dat zijn vader opener werd. Na de tweede en derde healing werd Karel levendiger en assertiever. Ook werd hij enthousiaster en straalde hij weer vreugde uit.

Lees meer ervaringen

praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact