De trainingen

De Reconnective Healing is een eenvoudig te leren healing methode waar iedereen mee aan de slag kan. Zie hieronder voor data.

In drie dagen tijd ben je professioneel geschoold en kan je je praktijk beginnen.

Bel of mail Marian voor vragen die je hebt vóór, tijdens of na de training. Ze is voor je beschikbaar. Je kunt ook via haar boeken en waarschijnlijk krijg je korting. Gebruik code - mcornelisse -

de trainingen van de Reconnective Healing

The Online Essentials Course - Level I

Online

The upgrade - Level II

Vrijdag, zaterdag en zondag 22 - 24 juni 2018 in Nederland

O.N.E.-experience

Online essentials cours, level I + the Upgrade level II
-

R.C.P.P.- The reconnection leren uitvoeren

o.a. bij Nadia van Raam
-

Training I:

ONLINE CURSUS VOOR ESSENTIALS

HERVERBINDT = RE-CONNECT…… met je ware essentie, je ontwikkeling en werkelijke potentie.

Direct kan je aan de slag met de cursus Reconnective Healing Online Essentials. Dit is een intieme en dynamische e-Learning-ervaring met Dr. Eric Pearl en co-instructeur Jillian Fleer. Je gaat je verdiepen in de essentiële begrippen van Reconnective Healing en je gaat de kracht van deze frequenties ervaren. Ze zullen moeiteloos in je dagelijkse leven op gaan duiken. Je leert een nieuwe aanpak om alles en iedereen om je heen te voelen, te volgen, ermee om te gaan en contact te maken.

Je leert een breed spectrum van energie, licht en informatie te voelen, te volgen, je ermee te verbinden en ermee te interacteren. De volheid van de Reconnective Healing® kan je brengen naar een nieuw en hoger niveau van gezondheid, balans en menselijk potentie brengen. Het vereist geen techniek of rituelen.

Na dit programma ben je in staat om healings aan jezelf en aan je familie en vrienden te geven

De inhoud van het programma
 • Het ontdekken van het Reconnective Healing® Spectrum om ons heen.
 • Het toegang verkrijgen tot de Reconnective Healing Frequenties™; ze te voelen en ernaar te luisteren
 • Healing en de toekomst van de gezondheidszorg, met inbegrip van “Life Progress”
 • Het ontdekken van je nieuw gevoel van bewustzijn
 • Wetenschap en filosofie m.b.t. de Reconnective Healing.
 • Uitdagingen m.b.t. 0vertuigingen, zienswijze & verwachtingen
 • Wijsheid en HERverbinden van onze levens

De online essentials-cursus is nog maar het begin van je reis. Als je op zoek bent naar het ultieme Reconnective Healing-avontuur, de O.N.E-ervaring is voor jou! Deze ervaring combineert de cursus Online Essentials met een dynamisch, live persoonlijk weekend met Dr. Pearl.

Training II:

DE UPGRADE:

LIVE ONDERDOMPELING WEEKEND met Dr. Eric Pearl en The Reconnection Teaching Team.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan een van onze live Reconnective Healing-weekendtraining. Tijdens deze training breng je twee dagen door in de aanwezigheid van de frequenties van de Reconnective Healing. Deze zijn voortdurend in de zaal aanwezig. (aangetoond door twee wetenschappelijke onderzoeken van Dr. William Tiller en Dr. Korotkov.) Nadat je je Online Essentials-cursus hebt voltooid en na het ervaren van de Reconnective Healing in een sessie bij een erkend Foundational Reconnective Healing Practitioner ben je welkom.

In nauwe samenwerking met Dr. Eric Pearl en Jillian Fleer en het Global Teaching Team weet jij de fijnheid en de grootsheid van deze dynamische healing je eigen te maken. Tegelijkertijd gaat jouw ontwikkeling door en ontvang je een bevrijding op vele gebieden van het leven. (zie aura-foto en wetenschappelijk onderzoek) Het geeft je een nieuw gevoel van vrijheid……………...en je bent nu in staat om anderen in hun eigen potentie te zetten!!

De inhoud van het programma is:

 • Het verantwoordelijk aanbieden van de Reconnective Healing. Je krijgt uitgebreide oefensessies op de behandeltafel waarin geconcentreerd gewerkt wordt. Je dompelt onder , gaat samen en transformeert krachtig samen met je klasgenoten.
 • afstand en holografische healing
 • de kunst van het ontvangen en faciliteren van de RH-sessies
 • de wetenschap en filosofie die Reconnective Healing is.

Op zoek naar een persoonlijke potentieel, of om Foundational Reconnective Healing Practitioner te worden? Deze bijzondere levensveranderende gebeurtenis is voor jou!

Training I + II:

EXPERIENCE O.N.E.

OBSERVEREN • AANWIJZING • ERVARING

LIVE ESSENTIALS COURSE + UPGRADE is één!

De Live-onderdompeling van de Reconnective Healing Online Essentials Course omvat online-benodigdheden, waarmee jij aan de slag kan. Dit is een intieme en dynamische e-Learning-ervaring met grondlegger van de Reconnective Healing Dr. Eric Pearl en Jillian Fleer. Je zult je verdiepen in de essentiële begrippen van Reconnective Healing en de kracht van deze frequenties moeiteloos in je dagelijkse leven gaan ervaren.

Het geeft je de basis om mee te gaan doen aan de Upgrade onder de persoonlijke begeleiding van Eric en Jillian. Je weet deze dynamische healing op alle gebieden van je leven toe te passen en je weet anderen naar hun potentie van hun leven te brengen. Je leert in finesses de Reconnective Healing op een professionele manier toe te passen. Er is veel oefentijd in het weekend. Je traint op afstand en holografische genezing, je leert de kunst van het ontvangen en faciliteren van de RH-sessie en onderzoekt de wetenschap en filosofie van de Reconnective Healing.

Of je nu op zoek bent naar één-keer-in-je-leven-ervaring of je wilt zelf een Foundational Reconnective Healing Practitioner worden, dit bijzondere levensveranderende evenement is voor jou!

Training III:

R.C.P.P.

RCPP staat voor Reconnection Certified Practitioner Program. In deze training van twee dagen leer je de Persoonlijke Reconnection faciliteren. De Persoonlijke Reconnection bestaat uit twee sessies en is gericht op het versnellen van iemands bewustzijns ontwikkeling en levensweg. Lees meer over De Persoonlijke Reconnection.

Het is nodig dat je het volgende gedaan hebt: Foundational Reconnective Healing Practitioner 4 Reconnective Healings gegeven 2 Reconnective Healings op afstand gegeven De Persoonlijke Reconnection hebt ontvangen van een erkend Foundational Reconnective Healing Practitioner.

Na de training van de RCPP dient u een credentialing sessie te plannen bij een erkend mentor. Marian is zo'n erkend mentor. Deze sessie duurt ongeveer 30 minuten en kost 45 euro. In deze sessie ga je de Persoonlijke Reconnection demonstreren zonder instructies te krijgen. Marian of een andere mentor beoordelen of ze een akkoord geven. Met een akkoord ben je erkend Reconnection Gecertified Practitioner. Deze credentialing dient iedere twee jaar herhaald te worden.

In Nederland is Nadia van Raam erkend trainer voor de RCPP. Eerst volgende datum is 24 en 25 februari 2018.

de trainingen van de Reconnective Healing

Praktische informatie en kosten

Praktische informatie en kosten

Trainingstijden:

 • Vrijdag 22 juni 2018: van 18.30 tot 22.00 uur, registratie begint om 17.30 uur
 • Zaterdag 23 juni 2018: van 9.30 tot 19.00 uur, registratie begint om 8.45 uur
 • Zondag 24 juni 2018: van 9.30 tot 19.00 uur, registratie begint om 8.45 uur
Kosten van de training:

The O.N.E experience (level 1 en 2 samen)
 • Vroegboek korting tot 14 februari: 900 EUR
 • Speciaal tarief van 15 februari tot 30 april: 1030 EUR
 • Normaal tarief vanaf 1 mei: 1170 EUR
The Upgrade / level 2 (alleen toegankelijk na het doorlopen van de Online Essentials Course)
 • Vroegboek korting tot 14 februari: 775 EUR
 • Speciaal tarief van 15 februari tot 30 april: 850 EUR
 • Normaal tarief vanaf 1 mei: 950 EUR
 • Aanmelden
 • Online Essentials Course, level 1
  • Reguliere tarief: 333 EUR
  • Gereduceerd tarief: 266,44 EUR
  Voor het gereduceerde tarief voor de Online Essentials Course heeft u een kortingscode nodig. De actuele code is -- mcornelisse --

  Retake of Renewal of level I + II: Gereduceerd tarief: ongeveer 585 EUR. Vraag informatie bij uw contactpersoon.

  Locatie van de training:
  Park Plaza Amsterdam Airport
  Melbournestraat 1
  1175 RM Lijnden (Amsterdam)
  Tel: +31 20 658 0580.
  Er zijn speciale tarieven afgesproken voor deelnemers aan de training van The Reconnection.

  De promotiecode RECON zal automatisch worden ingevuld.
  Tussen Schiphol en het Park Plaza Airport Hotel is een goede en regelmatige pendeldienst.

  Bij het inschrijven voor de training is het van belang de naam van uw lokale contact, Marian Cornelisse, te selecteren. Dit doet u door bij de vraag Register through haar naam te selecteren. Door haar te selecteren kan zij u beter ondersteunen bij al uw vragen en voorbereiding op de training.

Inschrijven

Graag ondersteun ik je. Als je via mijn boekt, kun je altijd met je vragen bij mij terecht. Bovendien krijg je korting op de betaling. Je moet dan mijn code - mcornelisse - of mijn naam op de betalingsbladzijde invullen.

Contact

Reconective Healing Training

In deze video geeft Eric Pearl uitleg over de reconnective Healing Trainingen

Na de healing had ik moeite om terug te komen. Ik ben in een soort hemel geweest. Het was een zeer, zeer diep ontspanning. Het leek wel op een tussenfase naar verder. Vrede en heelheid. Veel blauw en turquoise. Ik denk dat ik hier naar verlangd hebt. Het voelt als vergelijkbaar met een bijna doodervaring, zegt ze ontroerd met tranen. Licht, Heel veel licht. Turquoise, veel turquoise. Zo mooi!! Vredig. Waar ik altijd wil zijn.

Lees meer ervaringen

vanwege privacy zijn de ervaringen anoniem
praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact