Online

The Portal

LEVEL I training

In dit 8 uur durend programma online maak je kennis met de grootsheid van Reconnective Healing. Je gaat leren voelen, volgen, verbinden en interacteren met de Reconnective healing frequenties, het allesomvattende spectrum van Energie, Licht en Informatie.

Na deze Online The Portal Training kan je door naar de training voor professionele Practitioners, "The Catalyst: Live Immersion weekend"

Online The Portal

Online Level I is een acht-delige training op maat. In dit programma maakt u kennis met de volheid van Reconnective Healing. In Level I ga je leren voelen, volgen, verbinden en interacteren met de Reconnective Healing frequenties, het allesomvattende spectrum van Energie, Licht en Information®. Deze activeren je om naar een hoger bewustzijn te gaan. Hierdoor kan er een hoger niveau van gezondheid bereikt worden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Deze online I training is uniek en waardevol voor zowel de beginnende als de gevorderde practitioners. Als nieuwkomer, zul je ontdekken hoe je direct toegang tot deze nieuwe frequenties van genezing kan krijgen. Als Level I Online student zal je materiaal horen en zien dat nog niet eerder gedeeld is en je hebt een actieve inbreng in de manier waarop deze begrippen met de wereld gedeeld worden.

Life progress™ overal ter wereld.

De Reconnective Healing Frequenties is op elke plek op de wereld bereikbaar - ze bestaan in en om je heen; het is niet verbonden aan een specifieke plaats.We kunnen de frequenties voelen; ze gaan door ons heen, zowel in persoonlijk contact of over grote afstanden. Dit kan ook al gebeuren door erover te horen, lezen en in actie te zien. Ze kunnen ook kinesthetisch overgedragen worden via beeld en geluid. Dit maakt dat internet ook een perfecte plek is om The Essentials van Reconnective Healing te leren en te onderwijzen.

Al jaren hebben we de Level I in direct persoonlijk contact overgedragen, omdat we de krachtige waarde van een live-ervaring zagen. Nu geeft de digitale mogelijkheden een uitgebreide manier van communiceren en het opbouwen van een band met elkaar!Door nu het aanbieden van online Level I, krijg jij de mogelijkheid om dit werk voor een betaalbare prijs te leren!Neem een paar momenten per dag de tijd voor je eigen levensproces en healing. Als je beschikt over een mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop, kunt u de reis beginnen om jezelf en anderen te helen.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Het ontdekken van het Reconnective Healing® Spectrum om ons heen.
  • Het toegang verkrijgen tot de Reconnective Healing Frequenties™; ze te voelen en ernaar te luisteren
  • Healing en de toekomst van de gezondheidszorg, met inbegrip van “Life Progress”
  • Het ontdekken van je nieuw gevoel van bewustzijn
  • Wetenschap en filosofie m.b.t. de Reconnective Healin
  • Uitdagingen m.b.t. 0vertuigingen, zienswijze & verwachtingen
  • Wijsheid en HERverbinden van onze leven

Gratis eerste uur

- online level I - course I.

Terwijl de Online Level I Reconnective Healing Training Program een intiem en dynamische e-Learning proces met Eric is, kan je in je eigen tempo werken ... en het opent nieuwe mogelijkheden voor interactie met de lesstof en je medestudenten in de wereld. Deze digitale-sociale-koppelingen creëert een grondige discussiefora, meer tijd voor Q & A en het leren in uw eigen tempo; en overal heb je het gemak om toegang te krijgen tot je lessen: thuis, op kantoor, in een wachtkamer, of in een café. 

En met Level I kom je in aanmerking voor een Level II live ervaring met Dr. Eric Pearl en het teachingsteam wanneer ze naar een stad of land komen bij jou in de buurt. Lees meer over training II, The Catalyst.

een healing tijdens een lezing van Eric Pearl

In deel 2 spreekt gastvrouw Deborah Duncan tot twee mensen die onlangs een Reconnective Healing-presentatie hebben bijgewoond en hoe iemand met absoluut geen ervaring in healing, leerde hoe de Reconnective Healing-frequenties binnen enkele minuten te voelen en een genezing faciliteerde bij een vrouw die geleden had voor meer dan 17 jaar!

elegante simpelheid van de Reconnective Healing

Ontmoet Angelika en haar zoon, Philippe, uit Frankrijk. Philippe is 16 jaar oud en lijdt aan een genetische aandoening. Luister hoe Philippe de vrijwilliger van Eric Pearl is geworden tijdens een genezingsdemo in Parijs en zag zulke geweldige resultaten voor zichzelf, dat zijn moeder en hij besloten om de trainingsprogramma's voor zichzelf te nemen om Reconnective Healing te leren.

Live Level I

Op de lezing in april 2018 (datum wordt nog bekend) zal Eric Pearl een introductie van de Reconnective Healing geven.

Nu heb jij de kans om een Reconnective Healing met je eigen ogen te zien. Eric Pearl zal twee vrijwiligersèn uit de zaal uitnodigen op het podium. Een ervan zal een zichtbaar lichamelijk probleem hebben. De ander niet. Deze zal de healing gaan geven. Eric Pearl weet de hele zaal te boeien als hij het over de filosofische achtergrond en de kunst van de Reconnective Healing heeft. Ook zal hij al een paar wetenschappelijke onderzoeken aanhalen, die een bevestiging geven dat Reconnective Healing "iets" is. Het is reëel. Het is tastbaar, voelbaar en meetbaar.

Ik hoop voor je dat je de energieverandering in de zaal kunt opmerken.! Dat had ik, Marian in 2008 opgemerkt, alleen wist ik niet wat het was. Ik zei: "Er is een soort geheim". Een paar jaar later heeft de Wetenschapper dr. William Tiller en dr. Korotkov gemeten dat de healingsenergie in de zaal tijdens het weekend aanzienlijk toeneemt. Zo'n intense verhoging van de energie had William Tiller èn dr. Korotkov nog nooit eerder gemeten. Aan het eind van de avond is er tijd voor vragen en krijgt u de gelegenheid om de Reconnective Healing zelf via je hand te ervaren!

Je kunt me altijd bellen of mailen voor meer informatie.


Inschrijven

Graag ondersteun ik je. Als je via mijn boekt, kun je altijd met je vragen bij mij terecht. Bovendien krijg je korting op de betaling. Je moet dan mijn code - mcornelisse - of mijn naam op de betalingsbladzijde invullen.

Contact

Tijdens de healing kreeg ik in het begin hoofdpijn. Ik heb bewegingen in mijn lichaam ervaren. Heel veel licht. Veel ruimte in het hartgebied. Geel en groene kleuren, die als licht naar wit overgingen. Ik heb gevoeld dat er een connectie was, dat vertrouwen en veiligheid gaf. Nu voel ik me warm, prettig. Meer ruimte. Contact met mijn hart en steviger op mijn benen. Heerlijk.

Lees meer ervaringen

vanwege privacy zijn de ervaringen anoniem
praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact