Ervaringen

met de Reconnection
Na de Reconnection voel ik me rustiger en krachtiger. Ik ben niet meer bang van wat er op me af komt. Na de Reconnection heb ik mijn zachtheid en warmte mogen ervaren. Er is nu rust in mij. Ik kan nu goed luisteren naar de mensen. Ik hoor de onderliggende boodschap in hun verhaal.

Ervaringen met de Reconnection

Een beetje verlegen jonge man gaat na de Persoonlijke Reconnection als een speer. Hij combineert zijn artsenstudie met een eigen bedrijf. Hij stapt op iedereen af. Durft geld te vragen. Hij is een stevige man geworden.

Ik ben tijdens de sessie aangeraakt, maar toen ik mijn ogen open deed, was er alleen Marian. Soms voelde ik schokjes of tintelingen. En een keer voelde ik vanuit mijn lies een hele doorstroming door mijn lichaam heen. Ik hoefde niets. Dat is heerlijk voor mij, om het “moeten” vanuit mijn denken kwijt te zijn.

Tijdens The Reconnection ben ik “thuis” gekomen. Al mijn leven lang voel ik me een vreemde op deze aardbol. In dit “thuiskomen” heb ik verbinding gemaakt met dat wat ik kwijt was. Ik ben weer compleet. Tijdens de 2e sessie ervoer ik de verbinding met mezelf, anderen, de aarde en alles. Ik ervaar dat ik me moeiteloos aan mijn taak kan wijden. Voorheen ervoer ik het als een plicht en daardoor was het altijd zwaar. Nu is het licht en ben ik blij van binnen.

Er is een aantrekkingskracht in mij ontstaan: mensen en dieren komen spontaan op me af. Ik was afgesloten van mijn gevoel. Het contact met mijn gevoel is weer hersteld.

Mijn leven stokte. Ik wist niet waarom. Wat ik ook probeerde, het mislukte. Na de Persoonlijke Reconnection gaat alles ineens in een stroomversnelling

Ik heb The Reconnection ervaren als zeer prettig en energiek, ik was wel vermoeid en aangeslagen na de sessie. Ik heb ineens veel meer energie en kan me makkelijker over bepaalde zaken heen zetten. Tijdens de sessie lijkt het wel alsof ik mijn lichaam verlaat en naast de tafel meekijk naar wat er gebeurt. Ik neem dus wel zaken waar, maar aan de andere kant ben ik helemaal weg tijdens zo’n sessie. De volgende dag sta ik altijd uitgeslapen en met veel energie op. Het voelt alsof mijn accu is opgeladen.

Hooggevoelige mensen worden vaak sterker door de Reconnective healing en The Reconnection. Ze kunnen meer hun lichaam ervaren, hun individualiteit en hun begrenzing. Ze gaan met zelfvertrouwen en rust concrete plannen uitvoeren.

Diverse keren hebben mensen tijdens The Reconnection licht ervaren en ervaren dat ze zelf licht zijn, zoals:

Ik zag licht van boven bij me binnen komen. En langzaam aan was ik helemaal licht. Zo bijzonder om te realiseren dat ik licht ben, vertelt de client met tranen over zijn wangen.

Ik heb de verbinding met het universum letterlijk gevoeld.

Ik heb een gelijkwaardige verbinding met mensen ervaren. Alles mag er zijn. Zo anders als ik het tot nu toe ervaren heb. Ik had het gevoel dat ik er niet mocht zijn. En dat ik me met mijn prestaties moest bewijzen. Ik heb STILTE ervaren, heerlijk! Zo anders!

Video Eric Pearl

Eric Pearl vertelt in dr. Oz Show.

Ik kan wel pagina's vol kan schrijven over wat Reconnective Healing in een korte tijd voor me gedaan heeft. Ik zal het samen vatten: De Persoonlijke Reconnection heeft me heel veel goeds gebracht. Mijn leven is in korte tijd 100% in positief opzicht veranderd. Ik was al langer bezig met zelfontwikkeling maar kwam maar steeds niet waar ik moest zijn. Door de Reconnection is er in één klap een enorm pantser van me af gegaan, waardoor ik bij mezelf naar binnen kan kijken en mezelf kan voelen. En dat voelt als de basis voor leven vanuit jezelf. Ik voel nu zo'n diepe verbondenheid met het universum dat ik precies weet wie ik ben en waar ik voor sta. Alles komt op me af nu en ik hoef alleen maar bewust te zijn wat het universum me wil geven. Dit geeft me een enorm groot gevoel van vertrouwen, rust en vreugde. Heel veel vreugde! Alles voelt veel lichter en vreugdevoller aan. Ik ben enorm dankbaar om met Reconnective Healing en de Reconnection in aanraking te zijn gekomen.

ervaring tijdens de reconnection

Een uitgebreide beschrijving van een 1e sessie.

Mijn lichaam zag ik zweven in de ruimte, het was donker om mij heen, geen beangstigend donker. Gedachten kwamen in mijn hoofd: ‘Ik hoef niet te dolen/zoeken. Het zit al in mij. Alles wat nodig is zit al in mij’. Ik keek om mij heen en zonder dat ik het werkelijk zag wist ik dat er andere dolende/zoekende mensen om mij heen waren. ‘Niemand hoeft te dolen’, dacht ik, ‘het geldt voor iedereen, dat het al in je zit’. ‘Ik word verzorgd. Ik doe niets fout. Alles wat ik doe is goed, als de intentie goed is. Als ik afdwaal van mijn pad krijg ik wel een duwtje om weer op mijn pad terecht te komen. Dit geldt voor mij en iedereen’.

Het beeld van een pulserende licht-/energiebol boven mijn buik. Gedachten: ‘Een pulserende licht-/energiebol zit in mijn buik.' ‘Ik zit vol leven. Ik ben een lichtwezen in een menselijke gedaante’. Ik maakte bewust de keuze: Ik accepteer dat ik hier en nu op aarde ben in dit lichaam. Ik voelde de Aanwezigheid van onzichtbare Energieën. Die aanwezigheid voelde liefdevol, beschermend en vertrouwd. Gedachten:’Dingen komen naar mij toe. Het leven is zo rijk’.

Het beeld van een prachtige lichtkoepel boven mij. Er straalde licht naar mij, naar mijn hart. Er was verbinding met mijn 4e chakra (hart chakra) en 6e chakra (punt tussen de wenkbrauwen). Deze chakra’s voelden krachtig. Gedachten:’Je bent wat je bent. Dat wat er in overvloed in je is of ‘hebt’ kun je delen met anderen. (In de lente, zag ik een keer een schaap in een wei met een dikke vacht. Op zijn rug zat een kraai, die vacht wegplukte. Het schaap liet dit toe.)

Een Tibetaanse Monnik zat tegenover mij, wij zaten boven op een hoge berg, hielden elkaars handen vast en keken elkaar aan. Er kwam informatie bij mij binnen zonder dat er echt werd gepraat. “Het aller allermooiste is nederigheid en zuiverheid. Een naam is niet belangrijk enkel het Zijn. Je hebt dit al eerder gekend en het zit nog steeds in je”. De Tibetaanse Monnik helpt mij om zuiver te worden en mijn egocentrisme weg te wassen. Ik mag altijd contact maken met de Tibetaanse Monnik in mij en met zijn wijsheid. Het laatste woord wat in mijn hoofd weerklonk: “Onthoud”.

Het volgende moment danste ik rond op een zon verlichte plek in het bos. Ik zwierde rond op de wind en voelde een intense vreugde. Gedachten:’Het leven is zo rijk. Er is zoveel leven om mij heen. Alle leven mag er zijn’. Ik boog naar een groen blaadje en voelde diepe dankbaarheid dat dit blaadje er was. Mijn laatste gedachte:’Alle leven is ergens voor en wij (mensen) walsen er overheen’. Na afloop was er dankbaarheid voor alles wat er is en ik voelde meer rust en vrede in mij.

2e Sessie van de Persoonlijke Reconnection

Ook deze keer maakte ik de keuze om mij in vertrouwen over te geven aan dat wat zou komen. Ik voelde en zag mijzelf weer zweven in een donker universum. Er was een waarnemen van prachtig gezang boven mij, zonder het werkelijk te horen. Ook was er de gewaarwording van liefdevolle Aanwezigheden om mij heen. Ik voelde mij als een rots sterk-krachtig, als water stromend. Gedachten:’Ik wordt gesteund. Ik hoef het niet alleen te doen. Ik ben niet de enige die bezig is. Er zijn er veel meer bezig met bewustwording en veel meer die helpen met bewustwording’.

Ik zag een konijn en moest denken aan een pas gelezen verhaal over een heks met haar allerbeste vriend, een konijn. Hoe het konijn, door de magie van de heks (ze kon de heerlijkste maaltijden voor hem toveren) steeds banger voor haar werd en zich van haar afkeerde. In de persoon van een klein meisje nam ik het konijn in mijn armen en ging ermee naar de heks. Ik sprak het konijn bemoedigend toe. De heks zag er uit als een wijze oude vrouw, die aan het onderwijzen was. In een halve cirkel voor haar zaten enorm veel konijnen. Allemaal met angsten voor de heks, voor het magische. Het magische wat wij niet begrijpen, niet kennen. Angst kan ik overstijgen. Belangrijke gedachte hierbij: Voel – Ervaar - Weet

Een gids kwam bij mij, hij leidde mij naar een verlicht pad en een verlichtte trap. Ik was een klein kind, onschuldig, vol vertrouwen en nieuwsgierig. Ik kreeg een gouden zaadje om in mijn hart chakra te planten waar het uit mag groeien tot een prachtige bloem. Hierna kwam het beeld van een cocon in mijn hart chakra. In de cocon groeide een vlinder. Even was er een gevoel van angst, maar de angst verdween meteen weer. De cocon brak open, een prachtige vlinder kwam te voorschijn. Er was een grote licht-/energiekoepel boven mij. De vlinder straalde een helder licht uit naar de omgeving en naar alle mensen in die omgeving. Hierna voelde ik blijheid, vreugde. Ik was op een sprookjesachtige plek en genoot van alles om mij heen. Hier mag ik altijd naar terugkeren. Gedachten:’Ik ben een deel van het geheel. Ieder wezen is nodig. Ik word omvat. Veilig, gesteund, niet alleen. Na deze sessie voelde ik mij zeker en bewust dat het belangrijk is, mij te richten op mijn gevoelens en daarmee in contact te blijven.

Door de Reconnection is er in één klap een enorm pantser van me af gegaan, waardoor ik bij mezelf naar binnen kan kijken en mezelf kan voelen. En dat voelt als de basis voor leven vanuit mezelf. Ik voel nu zo'n diepe verbondenheid met het universum dat ik precies weet wie ik ben en waar ik voor sta. Dit geeft me een groot gevoel van vertrouwen, rust en vreugde. Heel veel vreugde! Ik ben enorm dankbaar.

vanwege privacy zijn de ervaringen anoniem
praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact