The catalyst, Life immersion weekend

level II

Ondergedompeld in een energetische sfeer met veel plezier ontvang je deze dagen de opleiding tot professional Practitioner van Reconnective healing: het Reconnective Healing Foundational Practitioner Program.

Level II: The Catalyst

Voorwaarde voor de level II, The Catalyst - training:

 1. Succesvolle afronding van Online The Portal, level I - training
 2. Het ontvangen van een Reconnective Healing Sessie door een gecertificeerd Reconnective Healing Practitioner.

In de energetische frequenties en met veel plezier ontvang je deze dagen de training tot professional Practitioner van Reconnective healing, de Upgrade: het Reconnective Healing Foundational Practitioner Program. Het is een zeer afwisselend programma, waarin praktijk zich afwisselt met filosofie, wetenschappelijke inzichten en informatie over de praktische aanpak.

Onderwerpen, die aan de orde komen zijn:

 • Toegang verkrijgen tot het veld van energie, licht en informatie dat jou omringt
 • Gelegenheid om een professionele Reconnective Healing sessie te faciliteren
 • Het zelfverzekerd leren presenteren en discussiëren met anderen over dit werk
 • Het delen van je eigen healingsverhaal
 • Het verkrijgen van benodigdheden om een eigen praktijk te starten
 • Het integreren van dit werk in je bestaande gezondheidspraktijk of in je dagelijkse leven
 • Het leren van marketingstrategieën om een cliëntenkring op te bouwen.
 • Uitgebreide Healing zonder aanraking en Zelf-Healing
 • Holografische en gevorderde Healing op afstand
 • Diepgaande wetenschap en filosofie

Na het volledig afronden van deze life Training ontvang je een Certificate of Completion en de titel van Reconnective Healing Foundational Practitioner. Met dit certificaat kan je de volgende stap doen en dat is de opleiding om De Reconnection te kunnen faciliteren. Dit is The Reconnection-Certified Practitioner Program.

Cursusdata

 • Je kunt nu beginnen
  Online Essentials Course

Een indruk van de De Upgrade.

Eric Pearl legt n.a.v.de Reconnective Healing de “biology van de transformatie” uit. Hij baseert zich op onderzoeken van Lynne Mc Taggart, neergelegd in het boek “Het Veld”; de wetenschappelijke bioloog Bruce Lipton, met zijn boek “De nieuwe biology” en wetenschapper Rupert Sheldrake met zijn concept van “De Nieuwe Blauwdruk”.

Ervaringen met Healings

Inschrijven

Graag ondersteun ik je. Als je via mijn boekt, kun je altijd met je vragen bij mij terecht. Bovendien krijg je korting op de betaling. Je moet dan mijn code - mcornelisse - of mijn naam op de betalingsbladzijde invullen.

Contact

de vernieuwde Reconnective healing training.

De huidige Reconnective Healing Practitioner, Eli Strommer, bespreekt zijn ervaring met het nemen van de nieuwe Level I en Level II RH Trainingsprogramma's en de verschillen die hij heeft gevonden tussen de nieuwe programma's versus het vroegere niveau I / II.

Tijdens de healing begon het te stromen en uiteindelijk over mijn hele lichaam. De scheefstand van mijn bekken (vanaf geboorte) werd recht gezet. Alsof er een nieuw programma in mijn spieren werd gezet. Er kwam een diepe ontspanning. Alles werd een geheel. Ook vreemde energieën van anderen zijn weg. Opgeschoond!

Lees meer ervaringen

vanwege privacy zijn de ervaringen anoniem
praktijk voor traumatherapie, hypnotherapie, mindfulness en Reconnection

Marian Cornelisse

Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier.

Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven.
Marian Cornelisse Contact